O nama

PDF

Advokatska kancelarija Matković osnovana je 2005. godine  u Podgorici, od strane advokata Aleksandra Matkovića.

Obezbeđujemo širok spektar pravnih zastupanja, savetodavnu pomoć i provereno vođenje postupaka kako za domaće, tako i za strane klijente kao i zastupanje pred sudovima i organima uprave  u građanskim predmetima, privrednim sporovima i odbranu u krivičnom postupku.

Višestrukost ponuđenih usluga proizlazi iz želje da se klijentu ponudi cjelovita usluga. Na ovaj način želimo da našim klijentima pomognemo u njihovim najizazovnijim projektima u zemlji  i da im na jednom mjestu ponudimo sveobuhvatnu pravnu pomoć u mnogobrojnim oblastima njihovog poslovanja. Omogućujemo korespodenciju na :engleskom, italjanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

 

Advokatska kancelarija Matković savetuje klijente u ostvarivanju njihovih zakonskih prava i zajedno sa njima teži iznalaženju najboljih rješenja pravnih problema. U svom radu nastojimo da strankama unaprijed ukažemo na eventualne propuste, nedostatke i neusklađenost.  Pri tome se rukovodimo etičkim principima i naročito visokim profesionalizmom. Odlikuje nas stručnost , povjerenje, sigurnost,  upornost, posvećenst klijentu u postizanju rezultata.

Go Back One Page